Biden szellemileg is alkalmatlan elnöknek az amerikaiak többsége szerint - itt vannak a kínos videók!

Joe Biden, elnök, Egyesült Államok, fura, vicces
WASHINGTON, DC - JUNE 24: U.S. President Joe Biden addresses the Supreme Court’s decision on Dobbs v. Jackson Women's Health Organization to overturn Roe v. Wade June 24, 2022 in Cross Hall at the White House in Washington, DC. The Court's decision in Dobbs v Jackson Women's Health overturns the landmark 50-year-old Roe v Wade case and erases a federal right to an abortion. (Photo by Alex Wong/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Donald Trump megverné az elnökválasztáson a zavarosan viselkedő, szánalmas helyzetekbe kerülő Bident, ez derült ki a legutóbbi amerikai közvéleménykutatásból, a Harvard Caps készítette.
Vágólapra másolva!

Megverné Joe Bident az elnökválasztáson Donald Trump az Egyesült Államokban, ez derül ki egy friss közvélemény-kutatásból.

A Harvard Caps Harris közvélemény-kutató intézet március 22-23. között 2905 regisztrált amerikai választópolgár megkérdezésével készült felmérése szerint

Trump 45-41 százalékkal vezet a rendszeresen zavartan viselkedő jelenlegi elnök, Joe Biden előtt.

A felmérésben a válaszadóknak arra a kérdésre kellett válaszolnia, hogy ha ma tartanák az elnökválasztást, és Donald Trump republikánus és Joe Biden demokrata jelölt közül kellene választani, akkor kire szavaznának, írja a Breitbart.

Az amerikaiak szerint Joe Biden szellemileg nem alkalmas elnöknek Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Alex Wong

Érdekesség, hogy még a függetlenek közül is többen szavaznának Trumpra. A pártfüggetlen szavazók 42 százaléka mondta, hogy Trumpra, míg csak 33 százaléka mondta, hogy Bidenre szavazna.

A jelenlegi elnök egyébként egyre népszerűtlenebb, ami nem is csoda tekintve, hogy folyamatosan borzalmas hibákat követ el, és sokszor feltűnően zavartan viselkedik. A mostani közvélemény-kutatásból ráadásul az is kiderült, hogy ezt az amerikai többsége sem nézi jó szemmel, egész egyszerűen - nehéz finomabban fogalmazni - egy leépült, szenilis embernek tartják, akit képtelenség tisztelni.

A szavazók 56 százaléka szerint Joe Biden szellemileg alkalmatlan az elnöki tisztségre.

Bár megdöbbentőnek tűnhet ez az eredmény,

az amerikai elnök valóban rengetegszer kerül saját maga okozta kínos helyzetbe, akit Donald Trump csak „Sleepy Joe"-nak (Álmos Joe-nak) nevez.

A becenév valóban találó, hiszen többször került elő róla olyan felvétel, amelyen az látszik, hogy egy-egy (fontosnak tűnő) megbeszélésen egyszerűen elszundikál.

Gyakran zavarodik össze az Egyesült Államok elnöke akkor is, amikor kezet kell fognia valakivel, vagy épp nem kellene, de ő mégis megpróbálja.

Egyszer pedig elfelejtette, hogy néhány másodperccel korábban már kezet fogott valakivel.

Az elnök egyszer még a Fehér Ház kertjében is eltévedt.

Sőt, egészen elveszettnek látszik ezen a felvételen is, ami szintén a Fehér Házban készült egy fogadáson, ahol Obama volt elnök is jelen volt.

Ezek után nem csoda, hogy az amerikaiak szerint Biden mentálisan alkalmatlan az elnökségre.