Futárnak adta ki magát egy fegyveres rabló Connecticutban - videó

Vágólapra másolva!
Csomagfutárnak adta ki magát és úgy próbált meg bejutni egy connecticuti házba egy férfi. Amikor azonban a futár egy fegyvert vett elő, a háztulajdonos ellökte őt és bemenekült otthonába.
Vágólapra másolva!

Bejárati kamera rögzítette, ahogy egy connecticuti háztulajdonos fegyveres rablóval került szembe saját háza előtt.

A betörési kísérlet április 14-én, pénteken történt egy csendes környéken.

A rendőrök elmondták, hogy nem sokkal helyi idő szerint 10 óra körül a 37 éves Xavier Otero futárnak öltözve, narancssárga láthatósági mellényt viselve, egy borítékot a kezében tartva csengetett be egy házba. A felvétel háttérben egy ezüstszínű pickup teherautó volt látható.

Az ajtócsengő kamerája rögzítette azt a rémisztő pillanatot, amikor a futárnak álcázott férfi egy fegyvert vesz elő, hogy bejusson a házba.

- írta meg a FOX.

A videón Otero látható, amint becsenget a házba, és azt mondja a háztulajdonosnak, hogy a csomag az övé. Otero ezután elővett egy fegyvert, és megpróbált bejutni a házba.

A háztulajdonos villámgyorsan reagált, ellökte a rablót és bemenekült otthonába.

Otero ezután a várakozó pickuphoz rohant, ahol bűntársa, a 26 éves Jean Carrasquillo-Torres várta. A bűnözőpáros ezután elhajtott a helyszínről.

A helyi rendőrség először fényképeket tett közzé, hogy megpróbálja lenyomozni a két gyanúsítottat.

A tippek kezdtek beérkezni, és a rendőrök megtalálták Oterót, aki egy családtagja házában bujkált. Több bűncselekménnyel is vádolják, köztük betöréssel, és lőfegyver birtoklásával.

Otero és Carrasquillo-Torres 250 ezer dolláros (82 millió Ft) óvadék ellenében kerültek őrizetbe, és a tervek szerint 2023. április 26-án fognak megjelenni a bíróságon.