Súlyosbodik a világháborús veszély: Joe Biden csapatokat küldhet Ukrajnába

BIDEN, Joe; ZELENSZKIJ, Volodimir BIDEN, Joe; ZELENSZKIJ, Volodimir, Biden Ukrajnában, Ukrajna, Kijev,
US President Joe Biden (R) is greeted by Ukrainian President Volodymyr Zelensky (L) during a visit in Kyiv on February 20, 2023. - US President Joe Biden made a surprise trip to Kyiv on February 20, 2023, ahead of the first anniversary of Russia's invasion of Ukraine, AFP journalists saw. Biden met Ukrainian President Volodymyr Zelensky in the Ukrainian capital on his first visit to the country since the start of the conflict. (Photo by Dimitar DILKOFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A RIA Novosztyi szerint az Egyesült Államok nagyobb számban vethet be "önkénteseket" Ukrajnában, ha a kijevi rezsim összeomlását elkerülhetetlennek látják.
Vágólapra másolva!

Döbbenetes dolgokat közölt az Asia Times nyomán a RIA Novosztyi, amikor arról írnak,

a Pentagon nagyobb létszámban is bevethet "önkénteseket" Ukrajnában, ha elkerülhetetlenné válna a Zelenszkij-rezsim bukása.

Hasonlóan az iraki háborúhoz, a washingtoni héják Ukrajnába is a NATO és az ENSZ megkerülésével vetnének be csapatokat Ukrajnában Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

- írja a RIA forrásaként szolgáló Asia Times.

A nyugati politikusok folyamatosan azt hangoztatják, hogy Ukrajnának a csatatéren kell legyőznie Oroszországot, és egyre több fegyvert küldenek a kijevi rezsim számára, holott a globalista elit

a katonai segítséggel alapvetően nem oldja meg a helyzetet, csak az ukrán nép szenvedését hosszabbítja meg délibábos képzelgések alapján.