Randi közben gyilkolt egy férfi Texasban

Erick Aguirre,
Vágólapra másolva!
Randi közben ölt meg egy férfit Texasban egy étterem vendége. A 29 éves Aguirre állítólag azt mondta randevúpartnerének, hogy „minden rendben van", és hogy csak megijesztette a férfit, miután a parkolóból visszatért az étterembe. Ezután elindultak egy asztalhoz, de a bírósági feljegyzések szerint később távoztak, hogy máshol egyenek, miután a férfi kényelmetlenül érezte magát – írja a Huffpost.
Vágólapra másolva!

A vádlott párja két nappal később lépett kapcsolatba a rendőrséggel, miután a rendőrség közzétette a pár fotóit.

Erick Aguirre. Forrás: Houston Police Department

– mondta Rick DeToto, a nő ügyvédje.

A rendőrség szerint a 29 éves Aguirre és a párja a belvárosi étterem közelében parkoltak, amikor Nix odalépett hozzájuk, és azt mondta, hogy fejenként 20 dollárba fog kerülni a parkolásuk – áll a valószínűsíthető okokra vonatkozó nyilatkozatban.

Aguirre kifizette a 40 dollárt, de később az étterem egyik alkalmazottja elmondta neki, hogy Nix nem a parkolóban dolgozik, és átverte őket.

Egy közeli dohánybolt alkalmazottja később beszámolt a rendőrségnek, hogy látta Aguirre-t visszarohanni az autójához, felkapni egy pisztolyt, és Nix után menni.

Az alkalmazott azt mondta, hogy mindkét férfi eltűnt a látóteréből, de lövést hallott, majd látta, hogy Aguirre „lazán visszasétál az autójához a pisztollyal a kezében", majd visszatette a pisztolyt az autójába.

Aguirre ezután visszasétált az étterembe.

Nixet kórházba szállították, ahol később meghalt.