Megfenyegették Lengyelországot az oroszok

Russia Prime Minister Dmitry Medvedev In Bulgaria NurPhoto General News March 4 2019 4th March 2019 PRIME MINISTER OFFICIAL CEREMONY Russian Prime Minister Sofia - Bulgaria
Dmitij Medvegyev
Vágólapra másolva!
Dimitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács alelnöke nemrég a lengyelekről írt Twitter-oldalán, a posztot azonban a közösségi oldal hamarosan letörölte - számolt be róla a Mandiner.
Vágólapra másolva!

Dmitrij Medvegyev Twitter-posztját szombaton törölte a Twitter, miután a volt orosz elnök Lengyelországról írt egy, a közösségi oldal szerint túlságosan „erős" posztot. Akkor azzal indokolták a poszt elérhetetlenné tételét, hogy sérti a szabályaikat. A TASZSZ azonban arról ír, megszüntette az oldal a bejegyzés blokkolását, és bárki számára elolvasható.

Dmitij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács alelnöke Forrás: AFP/NurPhoto/Hristo Rusev

Medvegyev azt írta, nem látja értelmét, hogy Oroszország diplomáciai kapcsolatot tartson fenn Lengyelországgal. Szerinte

amíg a ruszofóbokon kívül nincs más hatalmon. A biztonsági tanács elnökhelyettese szerint az ukrán hadsereg tele van lengyel zsoldosokkal, „akiket úgy kéne könyörtelenül kiirtani, mint a büdös patkányokat".

A Twitter szerdán közölte, a nyilvánosság érdekében áll, hogy továbbra is olvasható legyen Dmitrij Medvegyev véleménye.