A floridai autópályán szült a terhes anya, egy rendőr segített neki - videó

Seriffhelyettes segít világra hozni egy babát a floridai autópálya mentén
Vágólapra másolva!
Egy floridai autópályán szült meg egy gyereket egy nő. A szülés váratlanul érte a nőt, akinek egy helyi rendőr segített, akinek a testkamerája ráadásul végig rögzítette a szülést.
Vágólapra másolva!

Daniel Jones főhelyettes a Hillsborough megyei seriff hivatalából a közelben volt, és azonnal reagált a Hillsborough megyei tűzoltóságot hívására - írja az ABC.

A szülést Jones testkamerája videóra vette, és a seriff hivatala a közösségi oldalakon is közzétett szerkesztett felvételeket az eseményről. A videón hallható, ahogy az anya elmondja Jonesnak, hogy a baba lesz a hatodik gyermeke.

– mondta a seriff. Hozzátette, hogy bár az autó első ülésén történő szülés nem volt betervezve, Jones főhelyettes megnyugtatta a hatgyermekes anyát, hogy jó kezekben van.

Chad Chronister, Hillsborough megyei seriff közleményében úgy fogalmazott, hogy rendkívül büszke Jones, a seriffi hivatal 21 éve szolgáló veteránjának tettére.

A szülés után a Hillsborough megyei tűzoltóság az anyát és a babát egy helyi kórházba szállította további kivizsgálásra és ellátásra.

Az oldal azt is írja, hogy a gyereket a rendőrről nevezték el.