Csúzlival akadályozta meg a hős 13 éves fiú, hogy elrabolják a húgát

Vágólapra másolva!
Hőssé vált egy amerikai kisfiú miután megmentette a húgát, akit egy férfi el akart rabolni a házuk hátsó udvaráról. A kisfiú egy csúzlival védte meg a testvérét, kétszer el is találta a támadót – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

Egy 13 éves michigani fiú, május 10-én, éppen a szobájában volt, miközben a 8 éves húga a házuk hátsó kertjében játszott.

A fiú egyszer sikoltozására lett figyelmes,

a kislányt egy ismeretlen alak, a telek szélén lévő erdőből kilépve, megtámadott és a kezét a szájára téve be akarta vonszolni a fák közé.

A bátor fiú nem nézte tétlenül a húga szenvedését,

fogta a csúzliját, követ tett bele és a támadóra célzott,

akit először fejen, majd mellkason talált el. A váratlan támadás miatt az emberrabló elengedte a kislányt, aki be tudott szaladni a házba, ahol már biztonságban volt.

A gyerekek szülei értesítették a rendőrséget, akik nem sokkal később meg is találtak a feltételezett tettest, egy 17 éve fiút, akit egy áruház parkolójában el is fogtak.

A tinédzser a rendőröknek elmondta, hogy dühproblémákkal küzd és emiatt keresett valakit, akit bánthat, ezért szerette volna magával vinni a kislányt. A fiút letartóztatták. Emberrablással, és gyilkossági kísérlettel vádolják, a rá kiszabott óvadék 150 000 dolláros, azaz több mint 50 millió forint.