Az utcán könyörgött segítségért egy 10 éves fiú, akit éheztettek a szülei

Tyler Schindley
Vágólapra másolva!
A szomszédai hívtak segítséget ahhoz a fiúhoz, akit csontsoványan találtak meg az utcán miközben ételért könyörgött. A súlyosan alultáplált gyerek állapotát a szülei okozták, a fiú pedig könyörgött a rendőröknek, hogy ne kelljen visszamennie hozzájuk – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Georgia államban élő Tyler és Krista Schindley-t gyilkossági kísérlettel vádolják, miután megszökött tőlük a 10 éves fiúk és elmesélte, hogy milyen borzalmakat kellett átélnie.

Tyler Schindley, az apa Forrás: Spalding County Sheriff's Office

A csontsovány kisfiúhoz május 12-én hívtak segítséget a szomszédai, miután felfedezték, hogy a gyerek kétségbeesetten és mezítláb egy élelmiszerbolt felé tart.

A 10 éves fiú alig volt több mint 16 kiló és láthatóan nagyon gyenge volt.

Később az orvosi vizsgálatok kiderítették, hogy életveszélyes állapotban sikerült megszöknie a szüleitől.

Krista Schindley, az anya Forrás: Spalding County Sheriff's Office

A szülők az eddigi információk szerint szándékosan éheztették a kisfiút, megtagadták tőle az orvosi ellátást és embertelen körülmények közé kényszerítették.

Hosszabb időre és több alkalommal egyedül hagyták otthon, egy olyan szobában, ahol nem volt sem világítás, sem étel, sem víz.

A párosnak több gyereke is van, akik a kisfiúhoz hasonlóan rossz körülmények között éltek, ami miatt elvették őket a szülőktől.