Férje és kisfia szeme láttára lőttek agyon egy 30 éves brazil influenszert

Vágólapra másolva!
Egy állítólagos rablási kísérlet során a családja szeme láttára végeztek a 30 éves fitnesz influenszerrel, Luanne Murta Jardim dos Santos Martins-al. A több mint 350 ezer Instagram-követővel rendelkező nőt a vállán találták el, a golyó pedig a szívébe hatolt.
Vágólapra másolva!

A 30 éves anyuka a férjével és a kétéves kisfiukkal utazott a családi autóban, amikor ismeretlenek megközelítették őket és tüzet nyitottak rájuk - írja a Daily Mail.

A nőt az egyik golyó a vállán érte, majd a szívébe fúródott.

A támadás után csodával határos módon Luanne még életben volt; a Méierben található Salgado Filho városi kórházba szállították, de nem sokkal a megérkezése után belehalt sérüléseibe.

A brazil rendőrség szerint kiakarták őket rabolni.

Az áldozat édesapja, Atanael Jardim dos Santos úgy véli, hogy egyértelműen a lánya volt a célpont.

Elmondta, hogy lányát követték a gyanúsítottak, mielőtt tüzet nyitottak. Az édesapa szerint nem életszerű, hogy egy rablás során a célpont autójára egyből lőni kezdenek, miközben az ablak még le van húzva.

A helyszíni beszámolók szerint a gyanúsítottak először a családi autó hátuljára lőttek, ezután mellé húzódtak és újra tüzeltek.

Luanne férje, João Pedro Farche elmondta, hogy fiuk is a kocsiban volt a támadás alatt, de mindketten sértetlenek maradtak a lövöldözésben.

Halála előtt Luanne az Instagram-oldalán fitnesz- és fogyási tippeket osztott meg, miután több mint 42 kilót sikerült leadnia. Az édesanya egy tíz és egy kétéves gyermeket hagyott hátra.

Halálának ügyében a brazil rendőrség nyomozást indított.