Agyonlőtték a gyönyörű fitnesz influenszert a kétéves fia szeme láttára

Vágólapra másolva!
Egy brazil fitnesz influenszer éppen a családjával utazott, amikor egy csoport bűnöző tüzet nyitott az autójukra, mivel el akarták azt lopni. A nő a kórházban belehalt a sérüléseiben. Az áldozat apja nem hiszi el, hogy a rablás lett volna a támadás oka, szerinte a lányát szándékosan gyilkolták meg – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 30 éves Luanne Murta Jardim dos Santos Martins a férjével és a kétéves kisfiúkkal utazott vasárnap este, a brazíliai Rio de Janeiro egyik útján, amikor

egy másik autóból tüzet nyitottak rájuk.

A fitnesz influenszer a támadáskor az anyósülésen ült és az egyik golyó a vállán találta el, majd végül a szívében állt meg.

Kórházba vitték, de az életét az orvosok nem tudták megmenteni. A férje és a kisfia megúszta a lövöldözést, a fiúnak pár repesz felsértette az arcát, de jól van.

A riói rendőrség már nyomoz az ügyben, az eddigi információk alapján arra gyanakodnak, hogy rablótámadásról lehetett szó, azonban ezt az áldozat apja nem hiszi el.

A gyászoló férfi szerint ugyanis egyetlen rabló sem nyitna tüzet arra az autóra, amit el akar lopni.

Lauannenek egy 10 éves lánya is volt, az egész családnak nagy veszteség a halála. Az influenszer rendszeresen posztolt a közösségi oldalaira, ahol majdnem egy millió ember követte a luxus életét.