Bonbonnal mérgeztek meg egy anyát

Vágólapra másolva!
Váratlanul meghalt egy brazil nő, miután megette azt a csokoládét, amit a volt férjétől kapott ajándékba a születésnapjára. A nőt a halála előtt egy ismeretlen fenyegette meg a közösségi médiában, azután kapta a rejtélyes csomagot, amit végül a volt férje a sajátjának mondott, bár később azt mondta, hogy csak viccelt – írja a The Sun.
Vágólapra másolva!

A 54 éves brazil Lindaci Viegas Batista de Carvalho május 20-án kapott egy titokzatos üzenetet, amiben az állt, hogy egy csomag érkezett a nevére. A nő gyanakodni kezdett, mivel egy héttel korábban fenyegető üzeneteket kapott a közösségi médiában, ezért arra kérte a futárt, hogy az egyik barátja boltjában tegyék le neki a csomagot.

Amikor a nő kibontotta a küldeményt, akkor vette észre, hogy egy doboz csokoládéról van szó, de nem mert beleenni csak azután, hogy a volt férje azt mondta neki, hogy ő küldte születésnapi ajándékként.

Miután a nő megette az édességet, hirtelen rosszul lett, a szemei fennakadtak és a teste görcsbe rándult.

A barátai mentőt hívtak hozzá, azonban a kórházban meghalt. Az orvosok megállapították, hogy patkányméreg volt a szervezetében. A fia is megkóstolta a csokit, amit azonnal ki is köpött, mert olyan rossz volt az íze.

A nő halála után a volt férje már azt állította, hogy csak viccelt, amikor azt mondta, hogy a csomagot ő küldte.

Az áldozat rokonai arra gyanakodnak, hogy a mérgezés mögött Carvalho barátjának az exe állhat, azonban a nyomozás még folyamatban van.