Az Európai Parlament baloldali képviselője kimondta: a háború miatt vennék el az EU elnökséget Magyarországtól

Gwendoline Delbos-Corfield, képviselő, EP, politikus, Európai Parlament
Gwendoline DELBOS-CORFIELD in the EP in Strasbourg
Vágólapra másolva!
Az Európai Parlament magyarellenes zöldpárti képviselője, Gwendoline Delbos-Corfield teljesen egyértelműen elmondta szerdán, hogy azért vennék el Magyarországtól az uniós elnöki posztot, mert a magyar kormány békepárti álláspontot képvisel.  
Vágólapra másolva!

- minderről Gwendoline Delbos-Corfield, magyarellenes zöldpárti EP-képviselő beszélt szerdán az Európai Parlamentben a Magyarország elleni újabb támadások kapcsán.

A magyarellenes Gwendoline Delbos-Corfield egyértelműen fogalmazott: a békepárti magyar álláspont miatt vennék el tőlünk az uniós elnökséget Forrás: © European Union 2019 - Source : EP/Michel Christen

A zöldpárti képviselő tehát egyértelműen kimondta, azért vennék el tőlünk az elnökséget, mert a magyar kormány békepárti álláspontot képvisel.

Mint arról korábban beszámoltunk, Brüsszel azért nem küldi az uniós forrásokat Magyarországnak, mert továbbra is kitart békepárti álláspontja mellett - többek között erről is beszélt Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára kedden az Országgyűlésben. Dömötör Csaba kifejtette, hogy nem telik el olyan hét az EP-ben, amikor ne foglalkoznának Magyarországgal, miközben az ő döntéseiknek követően Európa csak jóval magasabb áron tudja beszerezni az energiát. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára felhívta a figyelmet arra, hogy minden támadás mögött az áll, hogy meg akarják változtatni a magyar békepárti álláspontot. Világos beszéd és botrányos.