Forró kocsiban hagytak egy kisbabát Washingtonban

Kórház előtt halt meg egy autóban felejtett 1 éves kisgyerek, MultiCare Good Samaritan Hospital, Puyallup
Vágólapra másolva!
Május 24-én egy gyerek nevelőanyja munkába ment egy kórházba, majd elfelejtette, hogy a csecsemő a járműben van, aki így a forró kocsiban maradt – írja a Foxnews.
Vágólapra másolva!

A nyomozók a Fox 13-nak elmondták, hogy a gyermek kilenc órán át volt a járműben – írja a Foxnews.

A rendőrség szóvivője, Ryan Portmann szintén úgy fogalmazott a The Olympian újságnak, hogy a 47 éves anyát és a gyermeket érintő incidens egy „szörnyű, szörnyű helyzet" volt.

Forrás: Palm Bay Police

Vasárnap a floridai Palm Bayben halt meg egy kislány, miután szülei a rendőrség szerint egy forró autóban hagyták, miközben ők templomi istentiszteleten vettek részt.

A Palm Bay-i rendőrség közölte, hogy a rendőrök vasárnap délután 1 órakor a Babcock Street 6100-as tömbjéhez mentek ki, miután egy 11 hónapos csecsemőt találtak egy autóban.

A csecsemőt körülbelül három órán át hagyták a járműben - közölte a rendőrség. A kislányt a Palm Bay-i Közösségi Kórházba szállították, ahol halottnak nyilvánították.

Az esetet továbbra is vizsgálják – közölte a rendőrség.

A gyermek szülei ellen nem emeltek vádat.

A KidsandCars.org weboldal, amely információkat, forrásokat és megelőző intézkedéseket ajánl a forró autóban bekövetkezett halálesetek megelőzésére, azt írják, hogy idén Texasban és Alabamában is történtek ilyen jellegű halálesetek, amelyekben gyermekek érintettek.