Az állandóan eleső, egyre rosszabb állapotban lévő Biden pár éve még gúnyolódott az óvatosan sétáló Trumpon

Vágólapra másolva!
Joe Biden amerikai elnök, aki ezúttal a színpadon esett orra, néhány éve még kigúnyolta Donald Trumpot, amiért az óvatosan haladt lefelé egy rámpán a diplomaosztón. „Én felszaladok a rámpán, ő meg megbotlik" – mondta akkor a ma már eső-kelő, nem létező személyekkel gyakran beszélgető és kezet fogó Biden.
Vágólapra másolva!

Biden még 2020-ban gúnyos megjegyzést tett Donald Trump akkori elnökre, amiért az kissé ügyetlenül sétált le egy rámpán egy diplomaosztó ünnepség alkalmával. „Nézzék meg, hogyan lép ő, és nézzék meg, hogyan lépek én. Nézzék, hogyan futok fel a rámpákon, ő pedig hogyan botorkál lefelé" – vicceskedett akkor Joe Biden.

Akkor még nem tudhatta, hogy néhány évvel később

ő maga csúfosan, sokak szeme láttára orra esik az amerikai légierő akadémiáján tartott diplomaosztó ünnepségen.

A „vétkes" – ahogy az amerikai elnök rá is mutatott az ujjával az esés után – egy kis méretű homokzsák volt, amit ő valamiért nem vett észre.

Forrás: Twitter

Az újabb nevetséges akció apropóján felidézte a 2020-ban történteket Donald Trump is, ám – utódával ellentétben – ő nem gúnyolódott. „Nos, remélem, hogy nem sérült meg" – fogalmazott Trump, hozzátéve, egy rámpán, ha kell, lábujjhegyen ajánlatos lemenni.

Biden legutóbbi orra bukása újra aktuálissá tette az életkorával egészségével és korával kapcsolatos aggodalmakat.

Az elnök ugyanis indul az újraválasztásért, ha pedig megnyeri a választást, 2029 elejéig lehet hivatalban – akkor már 86 éves lenne.