A népszerű énekesnő Chicago-ban kelt ki magából azzal kapcsolatban, hogy egyre több amerikai államban védenék meg a szülők gyerekneveléshez való jogát.

Újabb szűklátókörű tucathíresség,

ezúttal Taylor Swift gondolta úgy, jó ötlet lenne jóemberkedni a médiában azzal, hogy a fősodor papagájaként "bátran kiáll" az LMBTQ-aktivisták mellett és pellengérre állítaná azokat a politikusokat, akik meg akarják védeni a szülőknek a gyerekek szexuális neveléséhez való jogát.

Swift egy chicagoi koncertje alkalmával a következőket mondta a Breitbart szerint:

Nem beszélhetünk a Pride büszkeségéről a fájdalom nélkül (...) több olyan törvényjavaslatot is elfogadtak szerte az országban, amelyek veszélybe sodorják az LMBTQ-közösséget és ez mindenkinek fáj. A szövetségeseinknek, a szeretteiknek, mindenkinek, aki ehhez a közösséghez tartozik

- mondta a kiégett "énekesnő" Taylor Swift, aki máshogy már nem tudja érdemben felhívni magára a figyelmet, csak a baloldali propagandával.

Az elmúlt években

Swift tudatosan támogatja a baloldalt.

2020-ban hivatalosan is támogatta Joe Biden elnöki indulását, ráadásul mindezt ekkor azzal indokolta, hogy

az abortuszhoz és az LMBTQ-ideológiához való támogató hozzáállása volt számára a legfontosabb szempont, amely alapján vállaltan felsorakozott az egyre korosodó és egyre beszámíthatatlanabb demokrata párti jelölt, azóta megválasztott elnök táborához.

Ezzel párhuzamosan Swift a közösségi médiában pedig folyamatosan szidalmazta Donald Trumpot, aki szerinte nem csinált mást csak "szította a fehér felsőbbrendűség tüzét", figyelmen kívül hagyva olyan nüansznyi tényeket, miszerint

a feketék körében a munkanélküliség mértéke épp Trump kormányzása alatt volt a legalacsonyabb.