Leuralja az amerikai fegyveres erőket az LMBTQ-propaganda

27. Budapest Pride , Pride 2022.07.23. melegfelvonulás, Budapest Pride, felvonulás, szivárvány, gyerek
Vágólapra másolva!
Miközben egyre nagyobb a baj az ukrán frontokon, addig az amerikai fegyveres erők az igazán fontos dolgokkal foglalkoznak, például a légierő érzékenyítésével az LMBTQ-ideológiára.
Vágólapra másolva!

Újabb fegyvernem kötelékében szolgálókat "edukálnak" az LMBTQ-ideológiára az Egyesült Államokban, írja a Breitbart. Ezúttal

Az amerikai légierővel ünnepeltették meg a senki által nem akart "Pride hónapot", ráadásul közösségi média kampány keretében olyan grafikákat osztanak meg, amelyeken egy Pride-szivárvány előtt tisztelgő repülős látható.

A végtelenül eredeti és ízléses grafikával annyira megvoltak elégedve Washingtonban, hogy alig győzték kitenni a közösségi média oldalakra.

Megosztották Facebookon,

Twitter-bejegyzésben,

és Instagramon is.

A légirő posztjai azt követően jelentek meg, hogy a védelmi minisztérium Pride-ünnepséget tartott a Pentagonban.

A Pentagon rendezvényén a védelmi és katonai vezetők, köztük az amerikai világűrvédelmi erők (Space Force) egyik vezetője olyan "LMBTQ-ellenesnek" nevezett gyermekvédelmi jogszabályokat támadtak, amelyek többek között megtiltják a gyerekeknek a drag queen show-k látogatását.

Nem ez az első eset, hogy az amerikai katonákra kényszerítenék az LMBTQ-ideológiát, posztolt Pride-dal kapcsolatban a haditengerészet is, továbbá

drag queen show-t is akartak tartani egy katonai bázison.

Az eseményt azonban lemondták, miután Matt Gaetz képviselő (R-FL) megkérdezte Lloyd Austin védelmi minisztert és Mark Milley tábornokot, hogyan engedhetnek meg ilyet, miután mindketten márciusban még úgy nyilatkoztak, hogy nem támogatják hasonló rendezvények megtartását katonai bázisokon.

Ugyanakkor volt olyan névtelenségbe burkolózó minisztériumi alkalmazott is, aki kifejezetten támogatta a drag show-kat, mondván

szerinte az LMBTQ-ideológia már szerves része az amerikai kultúrának.

Ez is jól mutatja, hogy az LMBTQ-lobbi az amerikai gondolkodás átalakításán és a kultúra megszállása révén venné el a szülőknek a szexuális neveléshez fűződő jogát.

(A címlapikép illusztráció)