Pénteken elítélte a bíróság azt a férfit, akit azzal vádoltak, hogy megerőszakolt egy 4 éves kislányt, aki ezután nemi beteg lett. A bíróságon a férfi azzal védekezett, hogy a lány biztos fürdés közben kapta el a betegéget, azonban a bíró ezt nevetségesnek és hihetetlennek minősítette – írja a DailyStar.

Jordan Webb baptista misszionáriusként érkezett Szent Lucia szigetére még 2019-ben, ahol többek között gyerekekkel is foglalkozott. A férfit azután tartóztatták le, miután az egyik gondjaira bízott 4 éves kislánynak pozitív lett a gonorrea tesztje.

Jordan WebbForrás: Webster County Sheriff’s Office

A férfi a bíróságon azzal védekezett, hogy a kislány szexuális érintkezés nélkül is elkaphatta a betegséget és azt mondta, hogy ő egy ujjal sem nyúlt a gyerekhez. A férfi és a védője azt mondták, hogy a gyerek valószínűleg a közös fürdőzés és törülközés során kapta el a betegséget, azonban ezt az ügyészség egyáltalán nem tartotta hihetőnek. Egyébként a férfi a feleségének azt mondta, hogy ő maga egy másokkal közösen használt vizes palackból kapta el a betegséget. A bíróság végül szexuális erőszak miatt 25 év börtönbüntetésre ítélte.