A kétéves kisfiú, Émile Soleil még július 8-án tűnt el Franciaországban, miközben a nagyszüleinél volt látogatóban Haut-Vernet-ben, egy Grenoble-tól délre fekvő alpesi faluban. A helyi rendőrség szerint lehetséges, hogy az eltűnt gyereken egy kombájn gázolt át. 

A kisfiú eltűnése óta különféle elméletek terjednek, egyesek szerint farkastámadás, mások szerint ragadozó madarak támadása állhat a háttérben - írja a Daily Star.

A helyi rendőrség szerint felmerült a lehetőség, hogy egy kombájn gázolt át a magas növényzetben a magatehetetlen kisfiún.

Az egyik környékbeli gazda szerint ez könnyen előfordulhatott, történt már hasonló eset szarvasokkal.

Több száz csendőr, rendőr és önkéntes vett részt a kisfiú megtalálására indított akcióban, földön és levegőből is próbáltak a nyomára bukkani, de négy nap után, előző hét szerdán leállították a kutatást.

A francia hatóságok szerint a négy nap alatt semmi nyoma nem volt az eltűnt kisfiúnak, de tovább folytatják a nyomozást.

Remy Avon ügyész közölte, hogy megvizsgálják annak lehetőségét, hogy Émile-t meggyilkolták vagy elrabolták. Semmi sincs kizárva. - mondta.

A francia rendőrség nyilvánosságra hozta a fiú fényképét és személyleírását a lakosság segítségét kérve a kutatásban.