Letartóztattak egy floridai férfit felesége meggyilkolásáért. A nő feldarabolt holttestét három bőröndben találták meg különböző helyszíneken.

Július 21-én egy nő maradványait fedezték fel egy bőrönben, miután a Delray Beach-i rendőrségre érkezett egy segélyhívás, hogy láttak egy bőröndöt egy csatornában úszva és

egy láb lóg ki belőle.

Még aznap két másik bőröndöt is találtak az elsőtől mért 1,5 kilométeres körzeten belül. Az egyikben egy emberi felsőtest volt, kezek és fej nélkül, és kövekkel volt telepakolva - áll a jegyzőkönyvben.

A harmadik bőröndben a nő medencéje és egy műanyag Cheescake Factorya zacskó volt, szintén kövekkel megtöltve.

Másnap a nyomozók átvizsgálták a csatorna környékét, és egy táskát találtak, amiben egy nő feje volt, egyetlen lőtt sebbel a füle mögött.

A Delray Beach-i rendőrség a lakosság segítségét kérte az ismeretlen nő azonosításához, és a maradványok alapján számítógépen generált képet tettek közzé róla.

A 80 éves áldozatot, Aydil Barbosa Fontest a fogászati leletek alapján azonosították.

Néhány napon belül jelentkezett az első szemtanú és elmondta a nyomozóknak, hogy egy férfi három nap alatt legalább ötször járt a környéken, és egy alkalommal bámult egy bőröndöt, ami a vízen úszott.

A nyomozók hamarosan több mint egy tucat szemtanúval beszéltek. Sokan látták ugyanazt a férfit a környéken, aki egy aranyszínű Ford Taurust vezetett és gyanúsan viselkedett.

A nyomozók kiszúrták az aranyszínű Ford Taurust a közelben, és lefuttatták a kocsi rendszámát. Az autó William Lowe nevén volt regisztrálva, aki 150 méterre lakik attól a helytől, ahol az egyik bőröndöt megtalálták.

A rendőrök bevitték Lowe-t az őrsre, hogy DNS-mintát vegyenek tőle.

A férfi azt mondta a nyomozóknak, hogy a felesége Brazíliában van, és már három hete ott tartózkodik, de nem tudta megmondani, hogy a nő mivel ment ki a repülőtérre, vagy melyik légitársasággal utazott

- áll a jegyzőkönyvben.

A rendőrség július 31-én házkutatást tartott Lowe otthonában, és a ház több helyiségében is vért, tisztítószereket, valamint az egyik íróasztal fiókjában egy 9 mm-es pisztolyt találtak.

A 18 órás házkutatás alatt Lowe-t azon kapták, hogy megpróbált bejutni a házba az egyik ablakon keresztül.

A rendőrök elfogták, mire ő azt mondta, hogy a telefonját és a raktárának a kulcsait próbálta megszerezni, és ezzel figyelmeztette a nyomozókat egy másik lehetséges helyszínre, amelyet át kell kutatniuk.

Augusztus 2-án házkutatást tartottak a férfi raktárában és

a rendőrség talált egy láncfűrészt, amelynek pengéje véres volt, valamint csontszilánkokat, húst és emberi hajat is találtak a fűrész burkolata alatt.

A férfit még aznap este letartóztatták - írta a Fox.