Elképesztő tragédia történt egy amerikai kisvárosban, ugyanis egy 8 éves kislányt lelőtt egy mindössze 11 éves fiú. A lánynak, akinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy a kórházban meghalt, éppen a fiú anyja vigyázott, aki bébiszitterként dolgozott – írja a People.

Július 25-én arról érkezett hívás az észak-karolinai rendőrökhöz, hogy egy kislányt meglőttek. A 8 éves Jenesis Dockeryt a mentők kórházba szállították, azonban két nappal később belehalt a sérüléseibe. A rendőrség kiderítette, hogy a lány és az 5 éves testvére éppen a bébiszitterüknél voltak, amikor a szitter 11 éves fia egy fegyverrel fejbe lőtte Jenesist.

A rendőrök jelezték az esetet a fiatalkorúak igazságszolgáltatási osztályának, akik a támadás másnapján őrizetbe vették a fiút, akit emberöléssel és lőfegyverrel való visszaéléssel gyanúsítanak. Az áldozat családjának az ügyvédje elmondta, hogy a fiú valószínűleg két fegyvert is ellopott a családi széfből és az egyikkel követte el a támadást.

A lány családja a mai napig nem tért magához a gyilkosság okozta sokkból, azonban bíznak abban, hogy az igazságszolgáltatás méltó büntetést fog kiszabni a fiúra.
Azok, akik ismerték, úgy emlékeznek rá, mint egy vidám, energikus gyermekre, akinek Jézus volt a szívében és tökéletes mosoly volt az arcán – olvasható az oldalon, ahol adományozni lehet a gyászoló családnak.