A floridai rendőrség egy fegyverest keres, akit azzal vádolnak, hogy megölt egy férfit és megsebesített egy nőt egy Airbnb-n kibérelt lakásban tartott születésnapi partin.

Egy orlandói család Davenportban bérelt ki egy házat, hogy születésnapi partit rendezzenek egy egyéves gyermeknek - közölte a megyei seriff hivatal.

Vasárnap helyi idő szerint fél egykor egy 27 éves férfi ment le a ház elé egy ételszállító autóhoz, hogy átvegye a rendelést. Amikor visszasétált a házba az ételt kiszállító autóból elkezdtek lövöldözni – közölték a hatóságok. Az egyik lövés eltalálta a férfit és a földre esett.

A férfi felállt, és a ház felé futott. Mielőtt elindult volna, a gyanúsított jármű visszatolatott, és valaki a kocsiból kiszállt, és további lövéseket adott le a férfira.

Az első lövéssorozat után egy 26 éves nő futott a ház ajtaja felé, akit az ajtón keresztül lőttek meg, és megsérült a combján. Ezután kinyitotta az ajtót, és berángatta a házba a pillanatokkal korábban meglőtt férfit.

A sebesült férfit kórházba szállították, ahol meghalt.

A sérült nő életben van.

A gyanúsított jármű Orlando felé menekült, mondta el a rendőrség. A nyomozók nem azonosították egyelőre a gyanúsítottakat - írja a Fox News.