Küzdenek azért, hogy a genderideológia ne tehesse be a lábát az iskolákba.

Rövid kampányvideót tett közzé a Smer (szlovákiai szociáldemokrata párt), amelyben az LMBTQ-ideológia miatt támadják a progresszíveket, valamint kiállnak a tradicionális családmodell mellett.

Mikor a progresszívek azon gondolkoznak, hogy vajon ők lányok, fiúk vagy helikopterek, akkor mi egyértelműen kijelentjük: a genderideológia nem teheti be a lábát az iskolákba, a házasság pedig egy nő és egy férfi kapcsolata– mondja Robert Fico, a Smer elnöke az alábbi X-bejegyzésben.

Láthatóan Európában egyre többen és egyre erőteljesebben szólalnak fel a hagyományos értékek, így a gyermekek, a családok és a nemzetek védelméért.

Magyarország élharcosa ezeknek a törekvéseknek, számos intézkedést hozott a gyermekek és családok érdekében. Ezt szolgálja a gyermekvédelmi törvény is, amely miatt számtalan támadás érte már Brüsszelből hazánkat. 

"A gyermekvédelem az első és a legfontosabb Magyarországon, ha a gyermekek érdeke nem érvényesül megfelelően, akkor kell hozzányúlni a gyermekvédelmi törvényhez" - mondta az igazságügyi miniszter nemrég a Tranziton. 

Tuzson Bence hangsúlyozta,

Magyarország nem hátrál meg akkor, ha az Európai Unió rá akarja kényszeríteni az országot a törvény megváltoztatására.

"A kormány sikerének titka, hogy az emberek véleményére alapozza a döntéseit. 

Szerencsére a magyar embereknek helyén van az értékrendjük, és nagy többségben kiállnak a gyerekek mellett. Ez azért van, mert egészséges módon gondolkodunk a családról és a gyerekekről"

– fogalmazott.