Tarkón lőtte élettársa szeretőjét egy nő, azonban a bosszú kegyetlenebbre sikerült, mint ahogy azt elképzelte, mert az áldozat állkapcsa rászorult a férfi péniszére, súlyos, vérző sérülést okozva ezzel a legkényesebb pontján.

Erősen vérző férfit találtak a Milwaukee rendőrök egy családi házban, miután egy lövésről érkezett bejelentés miatt a helyszínre vonultak. Mint kiderült, a 30 éves Michelle Silasnszeptember 11-én hétfőn kora reggel arra ment haza, hogy élettársa egy másik nővel szexel a közös ágyukban.

Michelle SilasForrás: MILWAUKEE POLICE

 A férfi felajánlotta Silasnak, hogy csatlakozzon hozzá és a 22 éves szeretőjéhez, és folytassák a szexet hármasban. Mindeközben a három gyerekük a szomszéd szobában aludt. A nő azonban ahelyett, hogy csatlakozott volna,

tarkón lőtte riválisát, amivel nemcsak, hogy a nő halálát okozta, de a férfi súlyos sérülését is, ugyanis a lövés miatt a haldokló nő állkapcsa rászorult a férfi péniszére. 

Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, a férfi körül mindent vér borított. A menekülő Silast az utolsó pillanatban sikerült visszatartaniuk, majd gyilkosság miatt őrizetbe vették.

A nő tárgyalása szeptember 15-én volt, melynek során letartóztatták, 100 ezer dollár óvadékért szabadulhat.

Forrás: DailyStar