Ilyen a mesterséges csirkehús - fotók

Forrás: AFP/Jack Guez
1/8
Ínycsiklandozó csirkés hamburger, ami igazából nem is csirke. Az izraeli SuperMeat startup keretein belül laboratóriumban állítják elő az a húspótlékot, mely ízre, állagra és kinézetre is szinte megegyezik a csirkével.Forrás: AFP/Jack Guez
Forrás: AFP/Jack Guez
2/8
A Ness Ziona városában található laboratórium területén egy étterem is található, ahol a vendégeket csak egy üvegfal választja el az előállítás helyszínétől.Forrás: AFP/Jack Guez
Forrás: AFP/Jack Guez
3/8
Az étterem lehetőséget kínál arra is, hogy a vendégek megtekintsék a gyártás folyamatát, és megnézhessék, hogyan készül a laborhús.Forrás: AFP/Jack Guez
Forrás: AFP/Jack Guez
4/8
A laboratóriumban előállított hús környezetbarátabb, gazdaságosabb és állatbarátabb is, mint eredeti társa.Forrás: AFP/Jack Guez
Forrás: AFP/Jack Guez
5/8
Forrás: AFP/Jack Guez
Forrás: AFP/Jack Guez
6/8
Shachar Yogev izraeli chéf készíti el az étterem legfelkapottabb fogását. A vendéglőben felszolgált csirkeburger fő eleme a tenyésztett csirkehús, amit friss zöldségekkel és házi készítésű mártásokkal friss briós zsemlébe helyeznek.Forrás: AFP/Jack Guez
Forrás: AFP/Jack Guez
7/8
Egy Tel Avivban nyílt étteremben a vendégeknek nem kellett fizetniük a laboratóriumi húsból készített burgerekért és fogásokért, viszont az ételért cserébe egy kérdőív kitöltését kérték a tulajdonosok.Forrás: AFP/Jack Guez
Forrás: AFP/Jack Guez
8/8
Több visszajelzés igazolja, hogy nem különböztethető meg a hagyományos gyártású csirkétől, és nagyszerű ízű a hamburger, mondta Ido Savir vezérigazgató.Forrás: AFP/Jack Guez