Victoria Beckham félmillió dolláros gardróbja

Vágólapra másolva!
Félmillió dollárt, azaz százmillió forintot költött új gardróbjának kialakítására Victoria Beckham brit híresség. A szobát a bőrpadló és a kristálycsillár mellett egy Andy Warhol festmény és díszíti, a hírességnek pedig számítógép segít összeválogatni a legtökéletesebb öltözéket.
Vágólapra másolva!

500 ezer dollárt, azaz közel egymilliárd forintot költött Victoria Beckham brit énekesnő, hogy új Los Angeles-i otthonában gardróbot rendezzen be magának. Az öltöző-szobában valódi bőr padló van, a világításról pedig egy hatalmas kristálycsillár gondoskodik, a falon pedig Andy Warhol egyik festménye kapott helyet.

A harmincéves énekesnő nemcsak tükörben csodálhatja meg magát - állítólag ugyanis egy olyan számítógépes programot is beszerzett, amelyet korábban az orvosi diagnosztikában használtak. A program teljes képet ad Victoria testéről, így meg tudja nézni, vajon minden szögből nézve tökéletesen áll rajta a kiválasztott öltözet.

Bennfentesek azt is tudni vélik, hogy több tucat album is Mrs. Beckham rendelkezésére áll: a híresség ugyanis minden ruhájában és összeállításában, az összes cipőjével és táskájával lefényképeztette magát, a képeket pedig bonyolult rendszer szerint katalogizálta.

"Így ugyanis mindig követni tudja, mikor melyik ruha volt rajta. Victoria nem akar abba a hibába esni, hogy egymás után többször is lássák ugyanabban az összeállításban" - mondta a magát megnevezni nem kívánó forrás.

Kelly Hoppen - a lakberendező, akinek a Beckham házaspár állítólag másfélmillió dollárt fizetett - több részletet is hajlandó volt elárulni a focista és felesége különleges kívánságairól: David személyes kérése volt például, hogy megvegyék neki a világ legnagyobb síkképernyős televízióját, amelyen, ha éppen nem tévéznek, Victoria és David arcképe látható.

A hatalmas értékű házra összesen tíz őr vigyáz majd - őket a birtok területén felépített "barakkokban" szállásolják el Beckhamék.