Hivatalosan is szingli Britney Spears

Vágólapra másolva!
Britney Spears és Kevin Federline hivatalosan is elváltak - jelentette be hétfőn Laura Wasser, az amerikai énekesnő ügyvédje. Bár a bíróság ítélete szerint a pár megosztva nevelheti a két közös gyereket, a pletykák szerint Federline pereskedni akar, hogy "elvegye" Spearstől a felügyeleti jogokat.
Vágólapra másolva!

A bírósági megbízott aláírta a házasság felbontásáról szóló iratokat, így hivatalosan is véget ért Britney Spears amerikai énekesnő és Kevin Federline házassága - jelentette be az újságíróknak az énekesnő ügyvédje, Laura Wasser, majd hozzátette: Britney "elégedett a megegyezéssel", és most arra koncentrál, hogy "minél több időt tölthessen a gyerekeivel".

Bár a hivatalos megegyezés szerint Spears és Federline továbbra is közösen nevelik két fiukat, a kétéves Sean Prestont és az egyéves Jayden Jamest, bennfentesek tudni vélik, hogy Federline szeretné a teljes felügyeleti jogot megszerezni magának. Az egykori táncos arra hivatkozik, hogy a Britney körüli botrányok "károsak a kicsikre" és a "fizikai és lelki egészségüket" egyaránt veszélyeztetik. A bíróság ebben az ügyben újabb meghallgatást rendelt el.

A válás részleteiről, vagy Spears vagyonának felosztásáról az énekesnő ügyvédje nem nyilatkozott.