Elvehetik Britney Spreastől a fiait

Vágólapra másolva!
Egyre többen kételkednek abban, hogy Britney Spears amerikai énekesnő alkalmas arra, hogy tovább nevelje két kisfiát: a most nyilvánosságra került családi titkok szerint a híresség volt férjének, Kevin Federline-nak igen jó esély van arra, hogy megszerezze a felügyeleti jogot a gyerekek felett.
Vágólapra másolva!

Britney Spears családtagjai és barátai komolyan aggódnak az énekesnőért, hiszen egyre kevésbé ura saját magának - a most nyilvánosságra került "titkokból" pedig az is kiderült, Britney szülői képességeivel is gond van.

"Britney elképesztően viselkedik a gyerekeivel, egyáltalán nem érdekli, hogy egészségesek legyenek" - árulta el a család egyik ismerőse az US Weekly magazinnak. "Sean Preston még nincs két éves, de már több lyukas foga van, mert az anyja cukros, szénsavas üdítőket használ raa, hogy lecsendesítse. Egyszerűen beleönti a gyerek szájába, és részéről el van intézve a dolog."

Egy másik ismerős szerint Britney jégkrémmel "altatja" a kicsiket - szentül meg van győződve ugyanis arról, hogy a lefekvés előtt adott fagyi lecsendesíti őket.

"Britney ráadásul azt akarja, hogy a gyerekei mindig jól nézzenek ki. Egyszer például felkeresett egy fogorvost, mert ki akarta fehéríttetni a fiúk fogát, hogy szép legyen a mosolyuk a fotókon" - mondta Spears barátja.

Spears ismerősei azt is állítják, az énekesnő folyamatosan dohányzik a kicsik közelében, sőt, időnként a gyerekeit kéri meg arra, hozzák oda neki a cigarettát: "Amikor terhes lett, megígérte Kevinnek, hogy nem gyújt rá többet" - mondta egyikük. "De amióta szakítottak, úgy füstöl, mint egy gyárkémény. Ráadásul gyakran Sean Prestont küldi el, hogy keresse meg a mami nyalókáját!"

A most nyilvánosságra került részletek valószínűleg Federline malmára hajtják a vizet: a feltörekvő rapzenész ugyanis szeretné megszerezni a két gyerek feletti teljes felügyelet jogát.

"Kevin mélyen hisz abban, hogy az ilyen kicsi gyerekek neveléséhez állandóság és következetesség kell" - mondta az amerikai magazinnak Federline ügyvédje. "Ha mindaz, ami kiderült Britney-ről, igaz, akkor Kevin joggal aggódik a gyerekei testi és lelki biztonságáért. Ő csak azt szeretné, hogy a fiai normális és szerető környezetben nőjenek fel."