Orosz milliárdossal jár Geri Halliwell

Vágólapra másolva!
Geri Halliwell brit énekesnő, a Spice Girls együttes tagja újra szerelmes: választottja Jevgenyij Lebedev. A férfi még arra is kész, hogy elkísérje Gerit a közelgő világkörüli turnéjára.
Vágólapra másolva!

Geri Halliwell brit énekesnő, a Spice Girls együttes tagja újra szerelmes: ezúttal egy orosz milliárdos, Jevgenyij Lebedev a választottja. A pár először két hete jelent meg nyilvánosan, de a napokban igazán komolyra fordultak a dolgok: Lebedev ugyanis egy húszezer fontot - közel hétmillió forintot - érő gyémánt fülbevalóvalóval lepte meg új kedvesét.

"Nagyon jól érzik magukat együtt, és igazi felüdülés Geri számára, hogy végre egy normális pasival hozta össze a sors. Ráadásul fiatalabb is Gerinél, ezt pedig ő különösen szereti" - árulta el az énekesnő egyik barátja a Daily Mail magazinnak. "Ráadásul egy csodálatos pár fülbevalóval teljesen levette Gerit a lábáról. Jevgenyij igazán stílusos fickó, és nagyon szerelmes az új barátnőjébe."

A 26 éves multimilliomos azt fontolgatja, hogy elkíséri új kedvesét a Spice Girls decemberben kezdődő, világ körüli turnéjára.

"Geri még nem döntötte el, hogy szeretné-e, ha Jevgenyij elkísérné, hiszen még nagyon friss a kapcsolatuk" - mondta Halliwell egyik közeli barátja. "Most nagyon jól érzi magát, de az első hely a szívében a kislányáé, Bluebellé."

Az énekesnő ismerősei szerint Lebedev tökéletes pár lenne Halliwell számára, akinek az utóbbi években nem volt túl nagy szerencséje a férfiakkal - az orosz üzletember az első olyan férfi, akivel "normálisan" randevúzik azóta, hogy szakított egyéves kislánya, Bluebell apjával, Sacha Gervasi forgatókönyv-íróval.