Renée Zellweger csak árnyéka régi önmagának

Vágólapra másolva!
Renée Zellweger amerikai színésznő, egy évvel ezelőtti alakjához képest rettenetesen lefogyva jelent meg egy New York-i koncerten - azt azonban senki nem tudja, miért fogyott csontsovánnyá.
Vágólapra másolva!

Renée Zellweger, Oscar-díjas amerikai színésznő, nemrég azzal keltett feltűnést, hogy csak "árnyéka korábbi önmagának" - a Bridget Jones-filmekkel ismertté vált színésznő ugyanis az elmúlt hónapokban rettenetesen lefogyott. Zellweger éppen egy koncertről távozott, amikor a rajongók észrevették: sokan "nem hittek a szemüknek" és szinte "sokkolta őket" a színésznő csontsovány teste.

"Úgy nézett ki, mint akit éheztetnek. A karja és lába döbbenetesen vékony, bár az is lehet, hogy a színésznő egy kicsit túlzásba vitte az edzéseket" - mondta az egyik vendég, majd hozzátette: "Egy tavalyi filmbemutatón még teljesen egészségesnek nézett ki."

daily mail

Zellweger a ma és 2003-ban, két Bridget Jones között



2001-ben a sztár 15 kilót hízott azért, hogy eljátssza Bridget Jones szerepét - akkor a rajongói odavoltak telt alakjáért. A film bemutatójára azonban visszafogyott, és semmi súlyfelesleg nem maradt rajta - Zellweger, a saját bevallása szerint, a makrobiotikának, és a napi két óra edzésnek köszönheti azt, hogy hónapok alatt le tudta adni a plusz kilókat.

"Nagyon elszomorít, hogy mindenki arról kérdezget, hogyan fogytam le. Nem vagyok diétafüggő és nincsenek étkezési zavaraim. Keményen megdolgoztam a sikerért, de ezt csak azért tettem, hogy jobban érezzem magam a bőrömben"- nyilatkozta a sztár a fogyásaival kapcsolatban.

Zellweger mostani nagy fogyására azonban még nincs magyarázat - senki nem tud olyan filmszerepről, amelyben különösen karcsúnak kellene lennie.