Leszedeti tetoválásait Charlie Sheen

Vágólapra másolva!
Új menyasszonya kedvéért megszabadul az összes tetoválásától Charlie Sheen amerikai színész: összesen 13 minta van a Nagy durranás című film főszereplőjén, de mindegyiket leszedeti Brooke Mueller kedvéért.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen amerikai színész, a Nagy durranás című film főszereplője úgy döntött, menyasszonya kedvéért megszabadul az összes, mind a 13 tetoválásától. Brooke Mueller ugyanis egyáltalán nincs oda kedvese "művészi testképeiért", mert úgy gondolja, egy igen rossz korszak emlékei, amelyeket jobb lenne minél előbb kitörölni.

"Brooke-nak az fáj a legjobban, hogy Charlie nem is nagyon emlékszik, melyik tetoválás mikor készült" - árulta el a pár egyik ismerőse egy amerikai magazinnak. "Mind egy olyan korszak emléke, amikor Charlie folyamatosan ivott, csajozott és bulizott."

Sheen azt is bevallotta, van olyan tetoválása is, amely csak időközben alakult ki, mert "botor módon szabad kezet adott a művésznek".

"Akartam egy hamutartó tetoválást, de végül egy útjelző tábla lett belőle" - mondta a színész. "Sajnos, semmilyen részletre nem emlékszem azokról a pillanatokról, amikor készült."

A színész egy tetoválást már eltávolíttatott magáról: amikor elvált a feleségétől, Denise Richards színésznőtől, a csuklójára tetováltatott Denise feliratot szedette le lézer segítségével.

Richardsnak is volt egy hasonló tetoválása: ő a bokáján viselte Charlie nevét.