Átment az első drogteszten Britney Spears

Vágólapra másolva!
Negatív lett Britney Spears amerikai énekesnő első hivatalos drogtesztje - közölte a hírt Spears ügyvédje. Az énekesnő volt férje, Kevin Federline eközben újabb váddal állt elő: azt állítja, házasságuk alatt Britney többször is megverte.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő első hivatalos drogtesztje negatív lett - jelentette be a hírt tegnap este a híresség jogi képviselője. Az énekesnőt a bíróság ítélte arra, hogy hetente kétszer, előre nem megmondott időpontokban ellenőrzésnek vesse alá magát.

"Britney-nél több tesztet is csináltak, és mindegyik negatív lett" - közölte az újságírókkal Sorell Trope, majd hozzátette: ez az egyik bizonyíték arra, az énekesnő "kész megváltozni", és "mindent megtesz azért, hogy visszakapja a gyerekeit":

Trope arról is beszélt, hogy Spears a nevelésügyi tanácsadóval is "jól halad".

A drogtesztekkel kapcsolatban sem a Los Angeles-i bíróság képviselője, sem pedig Kevin Federline ügyvédje nem volt hajlandó nyilatkozni.

Federline eközben újabb vádakkal állt elő a volt feleségével kapcsolatban: a zenész egy ismerőse azt mondta a Life&Style Weekly magazinnak, hogy házasságuk alatt Brtiney többször is megütötte Kevin Federline-t.

"Britney nagyon agresszívan viselkedik, és többször is megverte Kevint" - árulta el Federline barátja. "Kevin ezért is kérte, hogy tiltsák el a gyerekeket a volt feleségétől, nagyon fél ugyanis attól, hogy a fiúkat is bántja majd."

Spears képviselői természetesen visszautasítják a vádakat, szerintük ez csak egy újabb fogás arra, hogy Britney-t "rossz anyának" tüntessék fel.