Victoria Beckham vásárol, majd visszaküld

Vágólapra másolva!
Victoria Beckham meglehetősen furcsa vásárlási szokásokról vált hírhedté az elmúlt hónapokban: rengeteg pénzt szór el a luxusáruházakban, majd egy-két héten belül minden megvásárolt darabot visszaküld.
Vágólapra másolva!

Victoria Beckham brit énekesnő, David Beckham futballista felesége meglehetősen furcsa vásárlási szokásokat vett fel, mióta családjával az Egyesült Államokba költöztek: hatalmas mennyiségű pénzt szór el, majd egy-két héten belül minden megvásárolt darabot visszaküld az áruházba.

"Egyszerűen őrjítő az, amit csinál, ráadásul egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy kárt okoz ezzel az üzletnek" - nyilatkozta a Barneys New York luxusáruház egyik alkalmazottja. "Nagyon sok pénzt költ el, szinte válogatás nélkül rendel meg mindent, amit csak meglát. Kiköveteli magának a különleges bánásmódot, például egy napon belül házhoz kell neki szállítani a holmikat. Utána pedig visszaküldet mindent, ami nem tetszik neki."

Az áruház alkalmazottai arról is panaszkodtam, hogy Beckham ruháit már újra el sem tudják adni - az énekesnő ugyanis minden darabot a saját alakjára szabat.

Victoria Beckhamnek mindenesetre van miből finanszírozni a vásárlási mániáját: ő és a Spice Girls együttes többi tagja ötmillió fontos szerződést kötött az egyik legnagyobb brit élelmiszeráruház-lánccal. A szerződés értelmében az öt énekesnő két reklámfilmet forgat a cégnek a karácsonyi bevásárlási roham előtt.