Britney állja férje ügyvédi költségeit

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnőt arra kötelezte a bíróság, hogy térítse meg volt férje, Kevin Federline ügyvédi költségeit. A fizetendő összeg 120 ezer dollár, azza több mint 21 millió forint.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i bíróság 120 ezer dollár azonnali megfizetésére kötelezte Britney Spears amerikai énekesnőt: az hatalmas összeg egyfajta "kártérítés" Spears volt férje, Kevin Federline számára.

A bíróság szerint ugyanis a két fél közötti gyermek-elhelyezési tárgyalások "egyáltalán nem haladtak", elsősorban Spears hibájából, ezért az énekesnő köteles megtéríteni Federline jogi költségeit - ráadásul a törvények szerint is neki kell állnia Federline jogászainak díját.

"A kaliforniai törvények kimondják, hogy mindkét félnek lehetősége van arra, hogy ügyvédek képviseljék az érdekeit egy ilyen ügyben, még akkor is, ha végül a másik félnek kell kifizetnie a költségeket" - mondta Kevin Federline ügyvédje, Mark Vincent Kaplan. "Miss Spears összesen 164 ezer dollárral tartozik a volt férjének, ezért újabb kérvényt nyújtunk be a bírósághoz, hogy a fennmaradó 44 ezer dollárt is megkaphassa az ügyfelem."

Mint múlt héten kiderült, Kevin Federline 2006-ban összesen 7436 dollárt keresett - Britney Spears bevétele viszont 737 ezer dollár havonta.

A pár lassan egy éve küzd egymással két közös gyermekük, a kétéves Sean Preston és az 14 hónapos Jayden James felügyeleti jogáért.