Julia Roberts kritizálta Angelina Jolie-t

Vágólapra másolva!
Julia Roberts Oscar-díjas színésznő kemény megjegyzésekkel illette Angelina Jolie-t, miután megnézte a Hatalmas szív című filmet: Roberts szerint Jolie csapnivaló színésznő, ráadásul a forgatásokon "szégyentelenül flörtöl mindenkivel".
Vágólapra másolva!

Julia Roberts Oscar-díjas színésznő egy partin meglehetősen lekezelően beszélt szintén díjnyertes kolléganőjéről, Angelina Jolie-ról. A Micsoda nő! főszereplője, miután a barátaival megnézte Jolie Hatalmas szív című filmjét, közölte, hogy "Jolie játéka egyáltalán nem hatotta meg".

"Julia szerint ő sokkal jobban játszotta volna Marianne Pearl szerepét" -árulta el Roberts egyik ismerőse a Star magazinnak. "Ezek után hozzátette, hogy Angelina egész egyszerűen tehetségtelen. A többiek persze egyet értettek vele, mert Angelina Jolie-t kevesen kedvelik Hollywoodban."



A bennfentes azt is elmondta, Julia Roberts férje, Danny Moder - aki együtt dolgozott Jolie-val a Mr. & Mrs. Smith forgatásán - még rosszabb véleménnyel van Angelina Jolie viselkedéséről.

"Danny elég sokszor ment haza a forgatásról dühösen, mert Angelina mindenkivel flörtölt, és szégyentelenül kikezdett még a nős férfiakkal is, köztük Brad Pitt-tel" - mondta a magát megnevezni nem kívánó forrás. "Danny szerint csak Pókasszonynak nevezték Angelinát a forgatáson, mert hálót szőtt a férfiak köré."

"Julia szerint Angelina Jolie-nak egyszerűen nincs szégyenérzete, és csak saját magával foglalkozik" - fejezte be a beszámolót Roberts barátja.