Paris és Britney voltak idén a legrosszabbak

Vágólapra másolva!
Az amerikai gyerekek véleménye szerint Paris Hilton és Britney Spears voltak idén a legrosszabbak - így nekik nem kellene ajándékot kapniuk a Télapótól. A legjobbaknak Angelina Jolie-t és a Hannah Montana című tévésorozat főszereplőjét, Miley Cyrust tartják.
Vágólapra másolva!

Egy, 1107 amerikai gyerek és tini részvételével készült kutatás szerint a fiatalok Britney Spears-t és Paris Hiltont tartják a legrosszabbul viselkedőnek - így ők azok, aki a Télapó képzeletbeli "rosszaság-listájának" élén szerepelnek.

A bugyi nélkül partizó, drog-, alkohol- és gyógyszerfüggőséggel küzdő Britney, és a három hetet börtönben töltő, botrányos videójáról elhíresült Paris olyan "főrosszaságokat" utasított maga mögé, mint a Grincs nevű mesehős, és Darth Vader, a Csillagok háború című film gonosz hadvezére. A 13-17 év közötti korosztály képviselői a "rosszak" listájára szavazták Lindsay Lohant és Beyoncét is.

Az E-Poll Market Research szerdán nyilvánosságra hozott listájából kiderült: a gyerekek azokat tartják "rossznak", akik nem hallgatnak a szüleikre, rosszindulatúak, verekedősek és nagyképűek.

A felmérésben arra is rákérdeztek, kit és mely tulajdonságok miatt tartanak arra érdemesnek, hogy a "jók" listájára kerüljön. A fiatalok szerint az az igazán jó gyerek, aki kedves, kötelességtudó, udvarias és őszinte. A hírességek közül a legjobbaknak Miley Cyrus amerikai tinisztárt, a Hannah Montana című tévésorozat főszereplőjét, és Angelina Jolie Oscar-díjas színésznőt tartják az amerikai srácok.