Bulvárlapot perelne Scarlett Johansson

Vágólapra másolva!
Pert fontolgat egy amerikai bulvárlap ellen Scarlett Johansson amerikai színésznő, mert az újság címlapsztorija szerint plasztikáztatta az orrát.
Vágólapra másolva!

Scarlett Johansson színésznő, az Elveszett jelentés főszereplőnője jogi lépéseket tervez egy amerikai bulvárlap ellen, mert az azt állítja: Johansson plasztikai műtétnek vetette alá magát, és átszabatta az orrát.

Az US Weekly című magazin legújabb számában szerepel egy nagyobb írás a hollywoodi testformáló műtétekről - az egyik megszólaló, Raj Kanodia plasztikai sebész szerint a hírességek több mint fele feküdt már kés alá a szépsége érdekében.

A magazin Johansson fotója alá azt az idézetet illesztette: "Hiszek a plasztikai sebészetben, nem akarok csúnya öregasszonnyá válni."

Forrás: [origo]


"Mindig őszinte voltam a testemmel kapcsolatban és úgy érzem, egy ilyen cikk azt sugallná a rajongóimnak és a munkáltatóimnak, hogy félrevezettem őket" - írta közleményében a 23 éves színésznő. "Jogosnak érzem, hogy bírósághoz forduljak és megvédjem magam."

Johansson szóvivője csak annyit volt hajlandó a hírhez hozzátenni, hogy az "egész cikk nevetséges" és az abban leírtakban "szemernyi igazság sincs".