Depp a legjobb a rajongóihoz

Vágólapra másolva!
Egy most összeállított lista szerint Johnny Depp amerikai színész a legjobb a rajongóihoz, ő ad ugyanis a legszívesebben autogramot - Will Ferrell, Bruce Willis és Renée Zellweger viszont kifejezetten elutasítóak.
Vágólapra másolva!

Az Autograph magazin összeállította a legrokonszenvesebb színészek listáját, az alapján, mennyire készségesek a rajongóikkal, és mennyire szívesen adnak nekik autogramot. A lista élén - már harmadik éve - Johnny Depp amerikai színész szerepel: ő ugyanis nemcsak aláfirkantja az orra alá dugott papírt, de el is beszélget az emberekkel.

"Johnny bárkivel hajlandó csevegni, szereti megismerni azokat az embereket, akik aláírást szeretnének tőle" - mondta az Autograph magazinnak Anthony Risi szakértő. "Ha ideje van, akkor készségesen pózol fotókhoz, és egynél több autogramot is szívesen ad."

A Karib-tenger kalózai című film főszereplőjét a listán Matt Damon, George Clooney, Jack Nicholson, John Travolta, Rosario Dawson, Dakota Fanning, Katherine Heigl és Jay Leno követik.

A lista "nagy meglepetése" a Gladiátor című film Oscar-díjas főszereplője, Russell Crowe. A 43 éves színész korábban ugyanis hírhedt volt dühkitöréseiről és agresszív viselkedéséről - mostanában viszont "szívesen cseveg az emberekkel, és készségesen fényképezkedik is velük."

Az Autograph elkészítette az ellenlistát is: a rajongók "elüldözőinek" élén Will Ferrell komikus áll, aki állítólag nyíltan kigúnyolja azokat, akik aláírását kérik, de nem nagy lelkesedéssel osztogat autogramot Toby Maguire, a Pókember sztárja sem. Nehéz megkörnyékezni Renée Zellwegert, Joaquin Phoenix-et, Bruce Willist, Teri Hatchert és Julie Andrewst; különleges jókedvében kell találni John Malkovich-ot is, hogy a színész a kézjegyére méltasson valakit - igaz, ő "zsigerből utálja az egész sztárlétet".

A magazin szakértői annyit fűztek hozzá a listához, hogy "néha a legjobb autogramosztogatók tagadják meg a kérést, és a legrosszabbak listáján találhatók azok, akik szívesen adják az aláírásukat a rajongóknak - minden csak szerencse kérdése."

Az [origo] Filmklub rovatának fesztiváljáró szerkesztői nem nagyon emlékeznek olyan hírességre, aki elutasító lett volna, vagy megpróbált volna "meglógni a rajongók elől" - sőt, Jake Gyllenhaal amerikai színész, a Zodiákus című film főszereplője kifejezetten készségesen adott autogramot kolléganőnknek.