Luxusajándékok Jennifer Lopez ikreinek

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő meglehetősen drága, különleges tárgyakból álló ajándéklistát állított össze a közelegő bababulijára - a listából az is kiderül: a híresség ikreket vár.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő meglehetősen drága ajándéklistát állított össze magának Los Angeles egyik legexkluzívabb butikjában, a Petit Trésorban - ráadásul nem egy gyereknek kér ajándékokat, hanem máris kettőnek. Bennfentesek szerint ez a legjobb bizonyíték arra, hogy az énekesnő ikreket vár.

A New York Daily News információi szerint Lopez többek között 350 dolláros (63 ezer forint) kasmírruhácskákat, 300 dolláros (540 ezer forint) játékszőnyegeket, 225 dolláros (40 ezer forint) mózeskosarakat és egy 3500 dolláros (630 ezer forint), kézzel készült babakocsit szeretne - a legtöbb tárgyból két-három darabot, de cumiból rögöt tizet kért.

Egy bennfentes azt is elárulta, az énekesnő a lehető legtökéletesebb körülményeket szeretné az ő "kis hercegének és hercegnőjének", ezért felkérte a Petit Tresor szakértőit, tervezzenek egyedi babaszobát születendő gyermekeinek.

"Jennifernek és Marcnak három közös háza van az Egyesült Államkban, és persze mindegyikben külön gyerekbirodalom lesz" - közölte Lopezék ismerőse. "Jennifer mindenből a legjobbat akarja: kézzel készült bútorokat, és egyedi hímzéseket. A tervek szerint, csak a szobák átépítésére és berendezésére, összesen 120 ezer dollárt költenek majd ."