Diddy együtt érez Jennifer Lopezzel

Vágólapra másolva!
Sean Diddy Combs amerikai zenész-producer gratulált volt barátnőjének, Jennifer Lopeznek most született ikreihez, és - minthogy maga is ikergyerekek édesapja - együttérzéséről biztosította az énekesnőt.
Vágólapra másolva!

Sean Diddy Combs amerikai rapzenész és producer gratulált volt barátnője, Jennifer Lopez múlt héten született ikergyerekeihez, és azt is kijelentette, "tökéletesen együtt érez" az énekesnővel és férjével, Marc Anthonyval.

"Nekem is ikerlányaim vannak, így pontosan tudom, milyen érzés, ha egyszerre két kisbaba születik egy családba" - mondta Diddy, egy újságíró kérdésére válaszolva az Oscar-gálán. "Szívesen adnék neki tanácsot, de tudom, hogy Jennifer enélkül is nagyszerű anya lesz. Csak legyen tisztában azzal, hogy kétszer annyi feladata lesz - de a szeretet is kétszeres."

A 38 éves producer tréfálkozva azt is hozzátette, ha esetleg nem lenne elég ideje az újdonsült szülőknek bevásárolni, szívesen küld nekik néhány babaruhát - természetesen a saját nevével fémjelzett kollekcióból.

"Tudom, milyen jó ízlése van Jennifernek, ezért remélem, elégedett lesz az ajándékommal, a Sean John kollekció babaruháival" - tette hozzá Combs.

Lopez és férje - bennfentesek szerint - hamarosan hazaviszik az ikreket, egy teljesen felújított lakosztályba, amelynek berendezéséről Los Angeles egyik legexkluzívabb gyermekbutikja, a Petit Trésor gondoskodik. A People magazin tudomására jutott információk szerint Jennifer Lopez több tízezer dollár értékben rendelt babaholmikat az üzletből: többek között valódi bőr pelenkázótáskákat, kasmír rugdalózókat és egyedi bölcsőket.