Lisa Marie Presley bepereli a Daily Mail-t

Vágólapra másolva!
Lisa Marie Presley, Elvis Presley lánya úgy döntött, beperli a Daily Mail című brit napilapot, amiért az egyik cikkében a "hízásáról" írtak, és arra "kényszerítették", hogy jelentse be a várandósságát.
Vágólapra másolva!

Lisa Marie Presley amerikai énekesnő, a legendás Elvis lánya beperli a Daily Mail című brit napilapot, amiért az "megalázó módon írt a testsúlyáról, és arra kényszerítette, hogy jelentse be azt, hogy gyereket vár" - áll a periratban.

"Ügyfelemet nagyon rosszul érintették azok a cikkek, amelyek arról szóltak, mennyire meghízott" - mondta Simon Smith ügyvéd, aki az énekesnőt képviseli a perben. "Ráadásul pont akkor írtak róla megalázó és bántó módon, amikor a családjával a kisbaba érkezését ünnepelték volna."

A 40 éves énekesnő a cikkre reagálva jelentette be, hogy gyereket vár - saját bevallása szerint "ez volt az egyetlen módja annak, hogy megvédje magát".

"Úgy érzem, rám kényszerítettek valamit, amit nem akartam megtenni" - írta a blogján Lisa Marie Presley. "Vagy elfogadom azt, hogy hájas disznónak neveznek, vagy felfedem az igazságot. Amikor arról olvastam, hogy mennyire meghíztam, úgy éreztem magam, mint egy állat, akit a ragadozók üldöznek."

Az énekesnő azt is elmondta, különösen azt bántja, hogy "hamis okokat feltételeztek" a testsúlyváltozása mögött.

"Még attól sem riadtak vissza ezek a cikkek, hogy az apámhoz hasonlítsanak, és gyógyszereknek, betegségnek vagy valamilyen függőségnek tulajdonítsák a súlygyarapodásomat" - közölte Presley.