Eddie Murphy nem akarja látni a lányát

Vágólapra másolva!
Eddie Murphy amerikai komikus nem kíváncsi Mel B brit énekesnőtől született, 11 hónapos kislányára, Angelre, mert úgy gondolja, a Spice Girls egykori tagja "csak kihasználta" őt, és a terhességet "trükként használva akarta megfogni magának".
Vágólapra másolva!

Eddie Murphy amerikai komikus, a Beverly Hills-i zsaru című film főszereplője nemrég kijelentette: nem akarja látni Melanie Brown brit énekesnőtől, a Spice Girls egykori tagjától született lányát, Angel Irist. A színész ugyanis úgy gondolja, Mel B "csúnyán rászedte őt", és csak azért esett teherbe, hogy "így fogja meg őt magának".

"Eddie és Mel alig néhányszor találkoztak, és csak három éjszakát töltöttek együtt" - mondta a színész egyik közeli ismerőse. "Mel azt hazudta Eddie-nek, hogy fogamzásgátlót szed. Eddie biztos abban, hogy csak azért esett teherbe, mert azt hitte, így meg tud fogni magának egy hollywoodi sztárt. Eddie azonban úgy érzi, átverték és csapdába csalták. Egyáltalán nem kíváncsi erre a gyerekre, az anyjára pedig főleg nem."

A magát megnevezni nem kívánó forrás azt is hozzátette, Murphy "csak akkor lesz hajlandó találkozni a kislánnyak, ha Angel nagyobb lesz, és nem kell kapcsolatba lépnie Mel B-vel".

A színész és az énekesnő között nemcsak az apaság miatt folyt vita, de a gyerektartás megállapítása ügyében is bírósághoz fordultak. Nyilvánosságra került papírokban Murphy azt állította, Mel B egy kilencmillió dolláros házat és havi több tízezer dollárt követelt tőle, Angel 18 éves koráig - ezért cserébe hallgatott volna rövid kapcsolatukról.

Az énekesnő szerint Murphy semmivel nem támogatta őt - a színész képviselő viszont azt állítják, Eddie Murphy havi tizenötezer dollárral támogatja a kislányt és Mel B-t, sőt, a várandóssága alatt felmerült összes orvosi költséget is ő fizette.