Vágólapra másolva!
Carmen Electra amerikai modell és színésznő kész megállapodni új szerelme, Rob Patterson zenész mellett; annyira szerelmes a Korn együttes gitárosába, hogy még a férfi nevének a kezdőbetűit is magára tetováltatta.
Vágólapra másolva!

Carmen Electra amerikai modell-színésznő, a Baywatch című sorozat egykori szereplője újra szerelmes, és kész a családalapításra kedvesével, Rob Patterson zenésszel, a Korn együttes gitárosával.

A pár még csak egy hónapja van együtt, de Electra kijelentette, hogy szívesen szülne gyereket Pattersonnak.

"Nagyon boldog vagyok, az életem nem is lehetne jobb" - mondta a színésznő. "Jó ideje gondolkozom a gyerekvállaláson, és úgy érzem, most jött el az ideje annak, hogy végre teljesítsem ezt a vágyamat."

Electra "fülig szerelmes" az új párjába - olyannyira, hogy nemrég magára (pontosan a füle mögé) tetováltatta a férfi nevének kezdőbetűjét, így is kifejezve ragaszkodását és elkötelezettségét.

"Carmen és Rob tökéletes páros, remekül kiegészítik egymást. Jó látni Carment ilyen boldognak, az elmúlt időszakban nem volt szerencséje a férfiakkal" - mondta Electra egyik ismerőse.

A 35 éves híresség - eredeti nevén Tara Leigh Patrick - korábban már kétszer volt férjnél, de mindkét házassága (Dennis Rodman kosárlabdázóval, illetve Dave Navarro zenésszel) rövid ideig tartott.