Cameron Diaz összejött Gerard Butlerrel

Vágólapra másolva!
Cameron Diaz amerikai színésznő, a Charlie angyalai című film főszereplőnője, és Gerard Butler skót színész, a 300 című film sztárja titokban randevúzgatnak - állítja több forrás.
Vágólapra másolva!

Cameron Diaz amerikai színésznő és Gerard Butler skót színész egy pár - állítja több, magát megnevezni nem kívánó forrás. A pletykák azután láttak napvilágot, hogy a Charlie angyalai című film főszereplőnője és a 300 sztárja egy héten belül háromszor is randizott egymással, sőt, szemtanúk beszámolói szerint "a környezetükkel nem törődve bújtak össze".

"Cameron és Gerard többször is együtt vacsoráztak, és olyan romantikus dolgokat csináltak, mint a friss szerelmesek - például együtt nézték a naplementét" - állítja egy szemtanú. "Egyáltalán nem törődtek azzal, hogy ki látja őket és ki nem, összeölelkezve álltak, egymás fülébe súgdostak és flörtöltek egymással. Egyértelmű, hogy van köztük valami, ami több barátságnál."

Egy másik forrás egy klubban találkozott a párral: a két színész "egész este összebújva táncolt".

Diaz egy nemrég készült interjúban azt mondta: szereti az életét, és egyáltalán nem szégyenkezik amiatt, hogy boldog.

"Nincsen semmi bajom magammal, élvezem az életet, és boldog vagyok" - mondta a 36 éves színésznő. "Egyáltalán nem szégyenkezem emiatt, mint ahogy amiatt sem, hogy épp szingli vagyok. Belevethettem volna magam nem egy kapcsolatba, de még nem érzem magam késznek rá."