Állítólag idegösszeomlása volt Jessica Simpsonnak

Vágólapra másolva!
Jessica Simpson amerikai énekesnő nem vesefertőzés miatt volt kórházban - állítja egy amerikai magazin. A Star információi szerint a hírességet idegösszeomlás miatt kezelték, és egy alapos elvonókúra is rá fért.
Vágólapra másolva!

Jessica Simpson amerikai énekesnő, a Hazárd megye lordjai című film egyik szereplője valójában nem vesefertőzés miatt volt kórházban néhány hete - állítja egy amerikai magazin, bennfentes forrásokra hivatkozva. A Star magazin szerint Simpsonnak idegösszeomlása volt, és a szervezete sem bírta az elmúlt hónapok kőkemény alkoholizálását.

"Jessica szóvivője azt mondta, hogy csak egy kisebb fertőzés miatt kellett beszállítani a kórházba, de sokkal inkább arról volt szó, hogy detoxikálni kellett, annyira sokat ivott" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó kórházi forrás. "Igaz, a veséjével is gond volt, de emellett bélproblémákkal és húgyúti fertőzéssel is kezelték."

"Ráadásul Jessica azt hitte, hogy terhes, mert három hetet késett a menstruációja" - folytatta a forrás. "Igazi idegroncs volt, azt se tudta, hol van. Pszichiáterek szerint idegösszeomlása volt, egyszerűen nem bírta tovább a nyomást."

Az énekesnő barátai szerint új kedvese, Tony Romo sportoló van rá rossz hatással - Simpson ugyanis mindenáron lépést akar tartani vele, és folyamatosan bulizó haverjaival.

Ráadásul Simpson rettenetesen féltékeny a húgára, Ashlee-re, aki nemrég jelentette be, hogy férjhez megy és családot alapít.

"Jessica szereti a testvérét, de nagyon irigy Ashlee boldogságára. Ő már túl van egy váláson, és azóta nem volt igazán jó kapcsolata, pedig szeretne megállapodni és gyereket szülni" - állítja az énekesnő egyik ismerőse.