Britney testi-lelki megújulásra készül

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai énekesnő, új menedzsere, Larry Rudolph segítségével, testi-lelki megújulásra készül, hogy "tökéletes legyen a nagy visszatérése".
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő hatalmas visszatérésre készül, és ezért kész "igen komoly életmódváltásnak" alávetni magát - írja a National Enquirer című amerikai magazin. A botrányos életű híresség és új menedzsere, Larry Rudolph (korábban már dolgozott együtt Spearsszel) mindent elkövetnek azért, hogy Britney "karcsú, izmos és szexis testtel, gyönyörű bőrrel és önbizalommal telve" térjen vissza a zenei életbe.

"Britney teljesen átalakította az étrendjét. Korábban állandóan nassolt, és rendszeres vendég volt a gyorséttermekben, mostanában viszont speciálisan elkészített biozöldégeket és csirkehúst eszik" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a lapnak. "Emellett naponta háromszor edz, egy héten ötször, sőt, minden nap megcsinál ezer felülést."

Spears ismerőse azt is elmesélte, az énekesnő rendszeresen jár fodrászhoz és kozmetikushoz - nemcsak a kényeztetés miatt, de azért is, mert "ha szépnek érzi magát, az önbizalma is nő".

"Britney nagyon rossz lelkiállapotban volt néhány hónapja, és most mindent elkövet azért, hogy talpra álljon és visszatérjen a zenei életbe" - mondta a barát. "Egy énektanárhoz is elkezdett járni, hogy még tovább képezze a hangját."

"Larryvel annak idején nagyon csúnyán összevesztek, de most készek arra, hogy teljesen megújítsák Britney karrierjét" - tette hozzá a forrás.