Szakított párjával Jodie Foster

Vágólapra másolva!
Jodie Foster Oscar-díjas színésznő 14 év után szakított a partnerével, Cydney Bernard producerrel. A pár két gyermeket nevelt együtt.
Vágólapra másolva!

Jodie Foster Oscar-díjas amerikai színésznő, a Bárányok hallgatnak című film főszereplőnője 14 év után szakított a partnerével, Cydney Bernard filmproducerrel. A pár két gyermeket nevelt együtt - Charlie kilenc, Kit pedig hat éves -; mindkét fiút Foster hordta ki.

A 45 éves színésznő leszbikus kapcsolata "nyílt titok" volt Hollywoodban. Foster alig néhány hete beszélt először a párjáról, egy díjátadón köszönte meg neki, hogy "jóban-rosszban kitartott mellette".

"Mindenkit sokkolt, hogy Jodie és Cydney szakítottak" - árulta el a pár egyik ismerőse a National Enquirer magazinnak. "Csodás volt a kapcsolatuk, közösen nevelték a gyerkeket, és hosszú időt töltöttek együtt. Elképzelni sem tudjuk, mi történhetett kettőjük között."

Foster híres arról, hogy elzárkózik a külvilágtól, és nagyon keveset beszél a magánéletéről. Bennfentesek szerint nem voltak alkalmazottai, mert nem akarta kockáztatni, hogy bármilyen információ kiszivárogjon az életéről. Ráadásul retteg a zaklatóktól, nem hajlandó felvenni a telefont, és mobilt is csak néhány hónapja vásárolt magának.