Madonna megtarthatja David Bandát

Vágólapra másolva!
A malawi bíróság úgy döntött, hogy Madonna amerikai énekesnő hivatalosan is magához veheti a kétéves David Bandát - jelentett be a híresség ügyvédje.
Vágólapra másolva!

Madonna amerikai énekesnő hivatalosan is adoptálhatja a kétéves David Bandát - rendelkezett egy malawi bíróság. A hírt az énekesnő ügyvédje, Alan Chinula jelentette be.

"Nagyon boldogok vagyunk a döntéssel" - közölte a Reuters hírügynökséggel Chinula. "Nagyon szép gesztus volt ez a bíróságtól, és biztosak vagyunk abban, hogy a döntésnek hatása lesz a malawi örökbefogadási törvényekre is."

Az énekesnő 2006-ban kérelmezte, hogy magához vehesse a kisfiút (aki azóta együtt él Madonna családjával Londonban) - az örökbefogadást azonban hatalmas botrány kísérte, és több emberi jogi szervezet is kifejezte nemtetszését az ügyben.

David Banda apja, aki a felesége halála után lemondott a gyerekről, "minden jót kívánt" Madonnának.

"Nagyon örülök annak, hogy vége lett ennek az egésznek, minden jót és sok boldogságot kívánok Madonnának. Most már ő a fiam anyukája. És ez azt is jelenti, hogy mindannyian egy család vagyunk" - mondta az újságíróknak Yohane Banda.