Vágólapra másolva!
Bill Murray amerikai színész és felesége, Jennifer Butler Murray véget vetnek tíz éve tartó házasságuknak; Butler Murray távoltartási rendeletet is kért a férje ellen, arra hivatkozva, hogy a Szellemirtók sztárja rendszeresen bántalmazta őt.
Vágólapra másolva!

Bill Murray amerikai színész, a Elveszett jelentés című film egyik főszereplője és felesége, Jennifer Butler Murray divattervező tíz évig tartó házasság után elválnak.

A papírokat Butler Murray adta be a Charleston megyei bíróságra, a házasság felbontását azért kérelmezte, mert "a férje drog-, alkohol- és szexfüggő", de emelett házasságtöréssel és hűtlenséggel is vádolja a színészt; sőt, távoltartási rendelet kiadását is kérte a bíróságtól, mert "Murray éveken keresztül fizikailag és lelkileg bántalmazta őt".

A házaspár az esküvő előtt aláírt egy házassági szerződést - amelynek értelmében Jennifer Butler Murray hétmillió dollárt kapna -, de a 42 éves divattervező azt is kérte a bíróságtól, hogy vizsgálják felül a szerződés érvényességét.

A párnak négy közös gyermeke van: Jackson, Cal, Cooper és Lincoln.

Murray jogi szóvivője szerint az 57 éves színész "nagyon szomorú" a válás miatt, és "mindent elkövet, hogy a gyerekek minél könnyebben viseljék azt, hogy a szüleik szakítanak".

Murray-nek ez a második házassága, az első 1994-ben végződött válással.