Vágólapra másolva!
Charlie Sheen amerikai színész, a Két pasi meg egy kicsi című sorozat egyik főszereplője pénteken feleségül vette a barátnőjét, Brooke Mueller ingatlanügynököt. Sheennek ez a harmadik házassága.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen amerikai színész, a Két pasi meg egy kicsi című komédiasorozat egyik főszereplője pénteken feleségül vette a barátnőjét, Brooke Mueller ingatlanügynököt. A "meghitt és intim" ceremóniát Los Angeles-ben tartották, a meghívottak között volt Sheen apja és testvére, Martin Sheen és Emilio Estevez is.

Sheen két kislánya - Denise Richards színésznővel való házasságából -, Sam és Lola, koszorúslányok voltak.

"Brooke a lelkem másik fele, nagyon boldogok vagyunk, és örömmel kötjük össze az életünket" - mondta Sheen néhány órával az esküvő előtt. "Ő az, akivel le szeretném élni a hátralévő éveimet."

Sheen és Mueller 2007 nyarán jelentették be az eljegyzésüket. A színésznek ez lesz a harmadik házassága.

Denise Richards - akitől Sheen meglehetősen botrányos körülmények között vált el, és azóta is folyamatosan "üzengetnek" egymásnak a médián keresztül - az US Weekly-n keresztül kívánt sok boldogságot az ifjú párnak.

"Őszintén úgy gondolom, hogy őket egymásnak rendelte az ég" - mondta Richards. "Természetesen küldök nekik valami ajándékot, a lányok nevében."