Megvan a Jolie-Pitt ikrek fotóinak nyertese

Vágólapra másolva!
A Jolie-Pitt ikrek első fotóiért dúló csatát a People magazin nyerte -adta hírül a Just Jared internetes magazin. A pletykák szerint Knox Leon és Vivienne Marcheline képeiért 10 és 15 millió dollár közötti összeget kap majd Angelina Jolie és Brad Pitt, akik  az összeget jótékonysági célra ajánlották fel.
Vágólapra másolva!

A Just Jared.com magazin információi szerint a Jolie-Pitt ikrek első fotóiért folytatott küzdelmet a People nyerte meg az OK! magazinnal szemben: a pletykák szerint a bulvárlap 10 és 15 millió dollár közötti összeget fizet Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek, akik ez a pénzt - csakúgy, mint első közös gyermekük, Shiloh Nouvel fotoiért kapott összeget - jótékonysági célokra ajánlották fel.

Shiloh Nouvel két éve képei 4,1 millió dollárért keltek el, sokáig ez tartotta a rekordot; Jennifer Lopez és Marc Anthony ikreinek, Max-nek és Emme-nek a fotóiért azonban 5 és 6 millió dollár közötti, pontosabban meg nem határozott összeget fizetett - szintén a People magazin.

Konx Leon és Vivenne Marcheline július 12-én hajnalban születtek meg egy nizzai kórházban, ahová, orvosi javaslatra, édesanyjuk már két héttel korábban befeküdt.

A Jolie-Pitt család az ikrekkel már 8 fősre duzzadt: Shiloh kettő, Zahara három, Pax négy, Maddox pedig hat éves.